Akoestische fotopanelen met jouw foto

Akoestisch fotopaneel: Cotese Frame
Artikel toegevoegd op

De akoestiek in je woonkamer verbeteren en tegelijkertijd de kamer personaliseren met een reisfoto of een foto van jouw gezin? Dat valt perfect te combineren! Akoestische fotopanelen lijken erg op een foto die wordt afgedrukt op canvas, zoals je die bij print services kan bestellen. Door de fotoprint te combineren met een akoestisch paneel vang je 2 vliegen in één klap!

Kwalitatief geluidsabsorberend akoestisch paneel

Een geluidsabsorberend akoestische panelen bestaan uit een absorberend materiaal. Door één of meer akoestische panelen aan te brengen op de muur of tegen het plafond zorg je voor een verbeterde akoestiek in een ruimte. De panelen kunnen in jouw eigen woning worden gebruikt, maar ook voor het verbeteren van akoestiek in kantoren of het vermijden van galm in horecazaken zijn ze de perfecte oplossing.

Quix Panels zijn vervaardigd uit minerale wol, afgewerkt met een kwalitatief polyester doek beschikbaar in alle pantone kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel rechthoekig of vierkant. De hoge absorptiegraad van 0,65 AlphaW zorgt ervoor dat echo en galm merkbaar gereduceerd worden. De kaders zijn verkrijgbaar in aluminium, zwart of wit.

Akoestisch fotopaneel naar keuze

Ook al zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden, toch wordt er vaak gekozen voor akoestische fotopanelen. Door een foto af te drukken op het doek zorg je voor die persoonlijke touch in de kamer. Het akoestisch fotopaneel is nauwelijks te onderscheiden van een gewoon canvas met fotoprint. Je haalt dus eigenlijk een persoonlijk stukje decoratie in huis en zorgt in één klap voor een aangename akoestiek.

Toepassingsmogelijkheden van akoestische panelen met print

Akoestische fotopanelen kunnen in verschillende types ruimtes gebruikt worden. In de meeste gevallen biedt de fotoprint een duidelijke meerwaarde in het design van het interieur. Zo zijn er verschillende toepassingsmogelijkheden waar de fotoprint op een akoestisch paneel mooi tot uiting komen:

  • Woonkamer
  • Inkomhal
  • Kantoren
  • Cafés en restaurants
  • Ziekenhuizen
  • Scholen en onderwijsinstellingen
  • Openbare gebouwen

Kortom, iedere ruimte waar de akoestiek niet optimaal is, kan worden opgefleurd met een mooie fotoprint. Combineer de fotoprint met de voordelen van het geluidsabsorberend akoestisch paneel voor een verbeterde geluidsbeleving!

Jouw akoestische panelen met foto bestellen?

Heb jij een leuke foto die je graag wil uitvergroten om tegen de muur te hangen? Dan kies je er best voor om dit decoratief stuk meteen een extra functionaliteit te geven. Een akoestisch fotopaneel fleurt de woonkamer op met een persoonlijke touch. In kantoren wordt vaker gekozen voor natuurlijke of rustgevend afbeelding. Jij kiest welke foto je graag wil presenteren! Bekijk de mogelijkheden voor het bestellen van jouw persoonlijke akoestische fotopaneel! Heb je vragen over de uitwerking van de akoestische panelen met foto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen!

Andere relevante artikelen:

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand