Akoestische fotopanelen met jouw foto

Akoestisch fotopaneel: Cotese Frame
Artikel toegevoegd op

De akoestiek in je woonkamer verbeteren en tegelijkertijd de kamer personaliseren met een reisfoto of een foto van jouw gezin? Dat valt perfect te combineren! Akoestische fotopanelen lijken erg op een foto die wordt afgedrukt op canvas, zoals je die bij print services kan bestellen. Door de fotoprint te combineren met een akoestisch paneel vang je 2 vliegen in één klap!

Kwalitatief geluidsabsorberend akoestisch paneel

Een geluidsabsorberend akoestische panelen bestaan uit een absorberend materiaal. Door één of meer akoestische panelen aan te brengen op de muur of tegen het plafond zorg je voor een verbeterde akoestiek in een ruimte. De panelen kunnen in jouw eigen woning worden gebruikt, maar ook voor het verbeteren van akoestiek in kantoren of het vermijden van galm in horecazaken zijn ze de perfecte oplossing.

Quix Panels zijn vervaardigd uit minerale wol, afgewerkt met een kwalitatief polyester doek beschikbaar in alle pantone kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel rechthoekig of vierkant. De hoge absorptiegraad van 0,65 AlphaW zorgt ervoor dat echo en galm merkbaar gereduceerd worden. De kaders zijn verkrijgbaar in aluminium, zwart of wit.

Akoestisch fotopaneel naar keuze

Ook al zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden, toch wordt er vaak gekozen voor akoestische fotopanelen. Door een foto af te drukken op het doek zorg je voor die persoonlijke touch in de kamer. Het akoestisch fotopaneel is nauwelijks te onderscheiden van een gewoon canvas met fotoprint. Je haalt dus eigenlijk een persoonlijk stukje decoratie in huis en zorgt in één klap voor een aangename akoestiek.

Toepassingsmogelijkheden van akoestische panelen met print

Akoestische fotopanelen kunnen in verschillende types ruimtes gebruikt worden. In de meeste gevallen biedt de fotoprint een duidelijke meerwaarde in het design van het interieur. Zo zijn er verschillende toepassingsmogelijkheden waar de fotoprint op een akoestisch paneel mooi tot uiting komen:

  • Woonkamer
  • Inkomhal
  • Kantoren
  • Cafés en restaurants
  • Ziekenhuizen
  • Scholen en onderwijsinstellingen
  • Openbare gebouwen

Kortom, iedere ruimte waar de akoestiek niet optimaal is, kan worden opgefleurd met een mooie fotoprint. Combineer de fotoprint met de voordelen van het geluidsabsorberend akoestisch paneel voor een verbeterde geluidsbeleving!

Kan je een fotoprint zetten op de akoestische panelen

Absoluut, je kan een fotoprint naar keuze op je akoestische wandpanelen laten drukken. Door onze hoogwaardige afwerking met polyester doek heb je de mogelijkheid om je panelen te personaliseren naar wens.

Door te kiezen voor een akoestisch paneel met fotoprint kan je elke ruimte aangenamer laten klinken én een eyecatcher voorzien in elke ruimte.

Wat is een akoestisch paneel met fotoprint?

Akoestische wandpanelen met een fotoprint zijn panelen dat je tegen een wand kan plaatsen en zo het geluid in de ruimte absorberen. Deze absorberende panelen worden gemaakt uit hoogwaardige minerale wol. Door het plaatsen van een akoestisch paneel met fotoprint kan je vervelende geluiden uit een ruimte filteren en een warmere akoestiek creëren. Daarbovenop geef je extra sfeer aan je ruimte.

Storende geluiden op kantoor reduceren

Waarom een akoestisch paneel plaatsen?

Een ruimte met een onaangename akoestiek kan zorgen voor ergernis en frustratie. Met wandpanelen kan je zo een ruimte rustgevend en aangenaam maken. Je kan zelfs zorgen voor een blikvanger in je ruimte met de talloze mogelijkheden binnen ons assortiment van akoestische panelen.

Heeft een fotoprint effect op de werking van akoestische problemen?

Nee, de fotoprint heeft geen effect op de werking. Door gebruikt te maken van hoogwaardige en duurzame materialen heb je steeds garantie op een goed werkend paneel. Onze akoestische panelen met print zijn dus even geschikt als elk ander akoestisch paneel zonder print uit ons gamma.

Waarvoor kan ik akoestische fotopanelen gebruiken?

Heb je veel gladde oppervlaktes, dan reflecteren deze het geluid terug in de ruimte. Dit kan zorgen voor galm, echo en een onaangename klank. Door het plaatsen van een akoestisch wand- of plafond paneel absorbeer je deze galm en geef je een aangename klank aan de ruimte.

Door te kiezen voor onze kwalitatieve panelen met fotoprint kan je meer doen dan een aangename klank geven aan je ruimte. Je zorgt voor een extra toevoeging aan je interieur. Dit kan zorgen voor een aangename sfeer of misschien wel een leuke herinnering.

Waar kan ik akoestische panelen met fotoprint bestellen?

Hier bij Cotese acoustics kan je de beste kwalitatieve akoestische panelen bestellen met jouw favoriete foto. Afhankelijk van de ruimte kan je kiezen welke panelen je nodig hebt en welk formaat het beste past.

Laat elk paneel een toevoeging zijn aan je woonkamer of kantoor met onze afdrukmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie, wij helpen je graag verder met al je vragen.

Jouw akoestische fotopanelen bestellen?

Heb jij een leuke foto die je graag wil uitvergroten om tegen de muur te hangen? Dan kies je er best voor om dit decoratief stuk meteen een extra functionaliteit te geven. Een akoestisch fotopaneel fleurt de woonkamer op met een persoonlijke touch. In kantoren wordt vaker gekozen voor natuurlijke of rustgevend afbeelding. Jij kiest welke foto je graag wil presenteren! Bekijk de mogelijkheden voor het bestellen van jouw persoonlijke akoestische fotopaneel! Heb je vragen over de uitwerking van de akoestische panelen met foto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al jouw vragen!

Andere relevante artikelen:

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand