Akoestische baffles

Akoestische baffles zijn ontworpen voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Ze nemen geen waardevolle wandruimte in omdat ze tegen het plafond bevestigd worden. In tegenstelling tot andere akoestische panelen, hangen de baffles verticaal tegen het plafond. Op die manier zijn ze erg effectief in het absorberen van ongewenste geluidseffecten. Er wordt hiervoor vaak gekozen in ruimtes met hoge plafonds. Doordat ze verticaal geplaatst worden, is er een grotere oppervlakte beschikbaar die het geluid kan absorberen.

Baffles: Cotese Moon

Cotese Baffle Moon zijn verticaal afhangende akoestische elementen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn ontworpen om de akoestiek in grotere ruimtes te verbeteren waar verticale systemen nodig zijn. De baffles zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste glasvezel dat wit is geschilderd.

Akoestische baffles

Waarom kiezen voor akoestische baffles?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor deze akoestische oplossing. De akoestische baffles zien er stijlvol uit en doen zeker niet af aan het design van een ruimte. Ze kunnen er zelfs toe bijdragen en een echt stijlelement in de kamer vormen. Ze zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren en afmetingen. Je kan ze zelfs op maat laten maken of bedrukken met een zelf gekozen patroon of afbeelding.

Grote oppervlakte voor meer geluidsabsorptie

Doordat de akoestische baffles verticaal worden opgehangen, wordt de oppervlakte waarmee ze geluiden absorberen al snel veel groter. In tegenstelling tot de horizontale ophanging van akoestische plafondpanelen, is de geluidsabsorptie bij deze oplossing nog effectiever.

De panelen die gebruikt worden als baffle, hebben bovendien een hoge akoestische absorptiewaarde van AlphaW 1. Ze hebben een geluidsstopper in het midden en absorberen aan 2 zijden met 4 cm akoestische rotswol.

Reduceer nagalm en echo

Het reduceren van nagalm en echo is één van de meest opvallende eigenschappen van onze akoestische oplossingen. Nadelige geluidseffecten blijven minder lang nagalmen en je bent beter in staat verschillende geluiden van elkaar te onderscheiden.

Duurzame kwaliteit

Onze verticale baffles bestaan uit een aluminium kader dat wordt opgevuld met hoogwaardige minerale wol of rotswol. Daarna worden de panelen overtrokken met een kwalitatieve geluiddoorlatende polyesterstof.

Verticale akoestische baffles

Personaliseer je baffles

Personaliseer je akoestische panelen door gebruik te maken van kleuren of bedrukkingen. Je kan in het Cotese assortiment kiezen uit een aanbod aan uniforme kleuren. Maar je hebt ook de mogelijkheid om de baffles volledig te personaliseren met een bedrukking, foto of patroon.

Plafonds lijken nog hoger

Deze akoestische oplossing wordt vaak toegepast in ruimtes met hoge plafonds. Dat is ook nodig, gezien de verticale ophanging. En het is ook net die verticale hangwijze die er voor zorgt dat je plafonds nog hoger lijken. Creëer het idee van eindeloze hoogte.

Gepersonaliseerde akoestische baffles

Cotese Acoustics is jouw partner voor alle akoestische scheidingswanden en bureauschermen. We hebben een ruim aanbod aan mogelijkheden. We kunnen deze akoestische baffles snel aanleveren op maat. Ook qua kleuren en design zijn de mogelijkheden onbeperkt. Kies uit de standaardtinten in ons aanbod, of ga voor je eigen ontwerp!

Bekijk rustig de verschillende soorten en andere akoestische oplossing in onze webshop. We hebben ook wandpanelen, plafondpanelen, plafondeilanden, gordijnen en scheidingswanden in ons assortiment.

Heb je vragen of specifieke vereisten? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier om de verschillende mogelijkheden voor je project met één van onze experts te bespreken. We verwelkomen je ook graag in onze showroom in Dendermonde!

Akoestische baffle Cotese Moon

Cotese Baffle Moon

Cotese Baffles zijn verticaal afhangende akoestische elementen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn ontworpen om de akoestiek te verbeteren in grotere ruimtes waar verticale systemen nodig zijn. De baffles zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste glasvezel dat wit geschilderd is. Ze kunnen worden voorzien van een mooie textielafwerking. U kan kiezen uit meerdere textielsoorten met veel verschillende kleuren. Deze panelen bieden naast een optimaal akoestisch comfort ook een zeer decoratieve en kaderloze oplossing.

Download technische fiche

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand