Over Cotese Acoustics

Cotese Acoustics hoofdkantoor

Ons verhaal

Cotese Acoustics ontstond uit de nood aan flexibele akoestische oplossingen op maat. In onze lawaaierige wereld, gaan we meer en meer op zoek naar rust en stilte. Cotese Acoustics werkt samen met jou aan die ideale omgeving. We bekijken jouw specifieke situatie en voeren ter plaatse de nodige metingen uit. Daarna adviseren we jou over de mogelijke akoestische oplossingen en werken een plan uit, op maat van jouw situatie.

Onze historie en visie

Cotese werd opgericht in 2009 en is intussen een vaste waarde geworden binnen de project- en particuliere markt. Het bedrijf startte met een ruim aanbod aan raamdecoratie voor particulieren en bedrijven. Zo groeide Cotese uit tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt.

We kregen bijzonder veel vragen over akoestiek en merkten dat er een nood was aan akoestische oplossingen. Zo ontstond in 2017 een nieuwe tak bij de onderneming: Cotese Acoustics.

Onze missie is om ondernemingen bij te staan met onze expertise. We adviseren en overleggen om samen op zoek te gaan naar een oplossing die past bij jouw verwachtingen en budget.

Persoonlijke aanpak van Cotese Acoustics

Ben jij op zoek naar een betrouwbare expert die echt luistert naar jouw problemen en wensen? Cotese Acoustics onderscheidt zich van anderen door de persoonlijke aanpak op maat. We komen dan ook graag bij je langs om de situatie op te meten. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar de ideale oplossing in jouw situatie.

Begeleiding van start tot plaatsing

  • Professionele galmmeting ter plaatse
  • Adviesgesprek over de verschillende mogelijkheden
  • Kwalitatief hoogstaande producten met perfecte afwerking
  • Personaliseerbaar naar eigen wensen en design
  • Akoestische oplossing op maat gemaakt
  • Altijd het perfecte resultaat

Zo gaan wij te werk

De aanwezigheid van galm of echo is bijzonder onaangenaam, op kantoor of in jouw zaak. Moderne architectuur met harde en gladde oppervlaktes zorgen vaak voor een negatieve geluidsbeleving. Akoestiek verbeteren is essentieel om je goed te voelen in een ruimte. Je gaat op zoek naar een akoestische oplossing en neemt contact op met een expert: Cotese Acoustics.

In veel gevallen kunnen we je meteen voorzien van de juiste materialen, zeker wanneer het over kleinere ruimtes gaat. Bij grotere projecten werken we volgens een beproefde werkwijze om de perfecte oplossing voor je te installeren.

Onze experts komen bij je langs voor een galmmeting. Die meting duurt 1 tot 2 uren en geeft ons inzicht in de exacte situatie. Aan de hand van de galmmeting bepalen we wat er exact nodig is om de geluidsbeleving in de ruimte te optimaliseren.

We adviseren jou over de mogelijkheden en doen je een aanbod op maat van jouw specifieke situatie. Je kiest zelf hoe je de akoestische panelen wil uitwerken of personaliseren: kleuren, formaten en prints kunnen aangepast worden aan het interieur en design van de ruimte.

Na 6 tot 8 weken komen onze installateurs bij je langs om de panelen te instelleren zoals afgesproken. Daarna geniet jij van de rust in een akoestisch geoptimaliseerde ruimte!

 

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand