Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn de ideale oplossing om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Een aangename akoestiek zorgt voor een prettige geluidservaring in iedere ruimte. Plaatsen waar een vervelende akoestiek heerst zijn ook meteen minder comfortabel om langere tijd te verblijven. De geluiden voelen te scherp aan en ieder geluid geeft een nagalm. Dit kan je vermijden door het gebruik van akoestische panelen. Luister niet langer naar voetstappen van iemand die 30 meter verder voorbij wandelt. Onze akoestische panelen hebben een hoge absorptiewaarde. Daardoor zorgen ze dat het geluid in een ruimte mooier en voller klinkt.

Wand- en plafondpaneel: Cotese Panel

Cotese Panels zijn akoestische wand- en plafondpanelen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste minerale wol en afgewerkt met een mooie polyester doek. U kan kiezen uit meerdere vormen en 40 verschillende kleuren. De akoestische panelen hebben een hogere absorptiegraad (1 AlphaW) en zijn dikker (4cm) dan de panelen uit ons Quix assortiment, waardoor u minder panelen zal nodig hebben voor hetzelfde resultaat. Deze panelen bieden naast een optimaal akoestisch comfort ook een zeer decoratieve en kaderloze oplossing. Deze panelen zijn zeer stootvast en zijn dus ook geschikt voor sportzalen. Deze panelen worden met lijm op muur of plafond bevestigd.

Wand- en plafondpaneel: Cotese Panel Moon

Cotese Panels Moon zijn akoestische wand- en plafondpanelen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste minerale wol. De akoestische panelen zijn 4cm dik en hebben een hoge absorptiegraad (1 AlphaW). De panelen zijn volledig wit en vochtbestendig waardoor ze uiterst zijn geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. Ze zijn niet bekleed met stof, maar wel behandeld met een geluidsdoorlatende witte verf.

Wandpaneel: Cotese Frame

Cotese Frames zijn akoestische wandpanelen van 4,5cm dik met aluminium profiel gevuld met rotswol. De panelen kunnen aan de hand van 2 metalen beugels worden opgehangen. De profielen zijn beschikbaar in het zwart, wit of alu grijs. De doeken worden bedrukt met een logo, uw favoriete foto of één van de 40 verschillende kleuren.

Wand- en plafondpaneel: Quix Panel

Quix Panels zijn akoestische wand- en plafondpanelen die het geluid sterk absorberen. De panelen zijn 25mm dik en hebben een absorptiegraad van 0,65 AlphaW. Verder zijn deze panelen vervaardigd uit een kern van hard geperste minerale wol en zijn voorzien van een polyester doek. U kan kiezen uit meerdere vormen en 40 verschillende kleuren. Deze panelen bieden naast een optimaal akoestisch comfort ook een zeer decoratieve en kaderloze oplossing. Deze panelen worden verlijmd op muur of plafond.

Gratis levering aan huis in heel België!

Akoestische wandpanelen

Waarom kiezen voor onze akoestische wandpanelen?

Akoestische wandpanelen zijn een aanpassing ten voordele van een behaaglijke geluidservaring in een ruimte. Wandpanelen zijn makkelijk te plaatsen en kunnen ook een esthetische bijdrage leveren aan de ruimte. Zo kan je onze akoestische panelen in verscheidene kleuren verkrijgen. Je kan er ook voor kiezen om je foto, schilderij, logo of ander visueel effect te plaatsen op de wandpanelen.

Hoog rendement in geluidsabsorptie

Onze akoestische panelen hebben een absorptiegraad van AlphaW 0,65, wat erg hoog is. Dit wil zeggen dat de panelen meer geluid absorberen dan gemiddeld en er zo voor zorgen dat de ruimte een aangename akoestiek verkrijgt.

Verminder nagalm en echo met akoestische wandpanelen

Verminder nagalm en echo

Een drastische vermindering van nagalm en echo is de belangrijkste reden om te kiezen voor akoestische panelen. Een nagalm ontstaat wanneer het geluid weerkaatst wordt op grote oppervlaktes zoals muren en plafonds.

Kwalitatief en duurzaam

Onze akoestische wandpanelen zijn vervaardigd uit minerale wol. Dit type wol is erg stootbestendig en zal niet zomaar deuken of scheuren vertonen. Je kan er van uitgaan dat je akoestische wandpanelen erg lang dienst zullen doen.

Afgewerkt met kwalitatieve stoffen

Qua afwerking heb je keuze uit verschillende hoogwaardige producten zoals een mooie polyester doek, Camira Lucia of Camira Cara. Deze meubelstoffen zijn van hoge kwaliteit en zijn akoestisch neutraal, wat ze ideaal maakt voor gebruik op akoestische panelen.

Wandpanelen met esthetische waarde

Esthetische waarde

Goed gekozen wandpanelen kunnen het uitzicht van een ruimte opwaarderen. Je kan ze namelijk in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgen. Bestel je gepersonaliseerde akoestische wandpanelen bij Cotese Acoustics voor een optimaal en stijlvol effect.

Deel je boodschap of logo

Op het doek dat rond de panelen zit, kunnen we jouw boodschap, slogan of logo drukken van je bedrijf. Creëer een ruimte met een prettige akoestiek en maak ze in één klap aantrekkelijk en persoonlijk!

Wand- en plafondpaneel: Quix Panel

Gepersonaliseerde akoestische wandpanelen

Bij Cotese Acoustics kan je gepersonaliseerde akoestische wandpanelen in verschillende tinten bestellen. Kijk rustig rond in onze webshop om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Je vindt in onze webshop ook akoestische plafondpanelenakoestische plafondeilandenakoestische baffles, akoestische gordijnen en akoestische scheidingswanden.

Heb je vragen of specifieke vereisten? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier om de verschillende mogelijkheden voor je project met één van onze experts te bespreken. We verwelkomen je ook graag in onze showroom in Dendermonde!

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand