Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden en akoestische bureauschermen zijn een ideale oplossing voor gebruik in kantoren of open werkruimtes. Door middel van een afscheiding met akoestische panelen verhoog je de privacy in grote mate. De schermen zijn een makkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing die in allerlei type omgevingen kan worden toegepast.

Wand- en plafondpaneel: Cotese Panel Moon

Cotese Panels Moon zijn akoestische wand- en plafondpanelen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste minerale wol. De akoestische panelen zijn 4cm dik en hebben een hoge absorptiegraad (1 AlphaW). De panelen zijn volledig wit en vochtbestendig waardoor ze uiterst zijn geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. Ze zijn niet bekleed met stof, maar wel behandeld met een geluidsdoorlatende witte verf.

Scheidingswanden

Scheidingswanden bieden niet enkel een oplossing voor galm, maar verbeteren bovendien ook de gespreksprivacy. Je kan hiermee gesprekken van elkaar scheiden en mensen dus een beter akoestisch comfort bieden. Deze panelen zijn 9cm dik en worden steeds op maat gemaakt. De aluminium kaders zijn beschikbaar in aluminium, zwart en wit. De samenstelling is net dezelfde als baffles en de panelen zijn makkelijk verplaatsbaar door de wieltjes.

Akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen en bureauwanden

Scheidingswanden bieden niet enkel een oplossing voor galm, maar verbeteren bovendien ook de gespreksprivacy. Je kan hiermee gesprekken van elkaar scheiden en mensen dus een beter akoestisch comfort bieden. Deze wanden worden steeds op maat gemaakt. Contacteer ons voor persoonlijk advies en een offerte op maat van jouw project.

Akoestische scheidingswanden en bureauwanden zijn een ideale oplossing voor gebruik in kantoren of open werkruimtes. Door middel van een afscheiding met akoestische panelen verhoog je de privacy in grote mate. De schermen zijn een makkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing die in allerlei type omgevingen kan worden toegepast.

Akoestisch bureauscherm

Waarom kiezen voor akoestische scheidingswanden?

Een akoestische wand of scherm is een snelle en eenvoudige manier om het geluidscomfort in een werkruimte te verbeteren. De wanden bieden privacy op gebied van geluid, maar verminderen ook de rechtstreekse inkijk.

Dubbele privacy

Akoestische panelen die als scheidingswand worden gemonteerd, bieden dubbele privacy voor de gebruiker. De inkijk in de werkruimte wordt verminderd en je krijgt meteen een groter gevoel van comfort. Ook de privacy op gebied van geluiden wordt door de panelen geoptimaliseerd. Telefoongesprekken of privé gesprekken zijn minder makkelijk hoorbaar.

Verminderd echo en galm

De panelen worden vervaardigd uit geluidsabsorberende materialen. Ze bieden een verhoogd akoestisch comfort en nemen een belangrijk deel van de onaangename geluiden weg. Deze panelen hebben bovendien een hoge akoestische absorptiewaarde van AlphaW 1. Ze hebben een geluidsstopper in het midden en absorberen aan 2 zijden met 4 cm akoestische rotswol.

Kwalitatieve producten

Al onze akoestische panelen worden gemaakt van hoogwaardige, geluidsabsorberende materialen. Daarna worden de panelen overtrokken met een geluiddoorlatende polyersterstof die de panelen een duurzame en kwalitatieve afwerking geeft.

Makkelijk te plaatsen in iedere ruimte

De akoestische scheidingswanden zijn snel en makkelijk te plaatsen in een grote verscheidenheid aan ruimtes. Zo zijn er akoestische bureauwanden beschikbaar die passen op het tafelblad van een bureau, maar je kan de panelen ook op de grond plaatsen om werkstations van elkaar te scheiden.

Deel ruimtes duidelijk in

Scheidingswanden zijn een ideale manier om een ruimte in verschillende compartimenten op te delen. Het grote voordeel is dat je ook meteen de akoestiek in de kamer verbetert! Om die reden zijn de akoestische scheidingswanden erg geschikt voor kantorenwerkruimtes en studieruimtes.

Veel mogelijkheden tot personalisatie

De akoestische scheidingswanden kunnen op maat worden gemaakt en zijn dus helemaal aan te passen aan jouw wensen en noden. Eerst en vooral kies je zelf de meest geschikte afmetingen van de scheidingswanden. Daarna kan je kiezen voor een bedrukking met kwalitatieve foto. Wil je een logo laten drukken op de scheidingswanden? Ook dat kan!

Akoestische scheidingswand met print

Akoestische scheidingswanden op maat

Bij Cotese Acoustics vind je een ruim aanbod aan akoestische bureauschermen in verschillende afmetingen. In ons atelier maken we ook uw akoestische scheidingswanden op maat. Zo kies je zelf de afmeting en afwerking van jouw panelen. De akoestische bureauwanden kunnen in grote mate gepersonaliseerd worden door gebruik te maken van kleuren, patronen en bedrukkingen die je zelf kiest.

Bekijk zeker ook ons aanbod van akoestische wandpanelen, akoestische plafondpanelenplafondeilandenbaffles en gordijnen.

Heb je vragen of specifieke vereisten? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier om de verschillende mogelijkheden voor je project met één van onze experts te bespreken. We verwelkomen je ook graag in onze showroom in Dendermonde!

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand