Akoestische panelen

Overdreven veel last van een irritante galm of akoestiek in ruimtes waar veel mensen samenkomen of waar je een onaangename geluidservaring voelt? Een overvloed aan geluiden werkt op je gemoed en haalt je concentratie naar beneden. Het is essentieel voor de levenskwaliteit en de tijd die je doorbrengt in deze ruimtes. Door gebruik te maken van akoestische panelen zorg je er voor dat mensen zich weer goed voelen en graag in de ruimte komen!

Veelzijdigheid van geluidsabsorberende panelen

Akoestische panelen

Om de akoestiek en geluidsbeleving in een ruimte te verbeteren, kan je verschillende technieken implementeren. De akoestische panelen zijn slechts één van de mogelijkheden, maar zijn wel een veelzijdige implementatie.

Zo kun je geluidsabsorberende panelen op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze gebruiken als akoestische wandpanelen in een kleurrijke tint of met een fotoprint, maar ook als akoestische plafondpanelen zonder dat ze veel ruimte innemen.

Wil je de geluidsabsorberende platen liever gebruiken als scheidingswand? Dat kan ook!

Sterk geluidsabsorberend materiaal

De akoestische panelen zijn vervaardigd uit stootbestendige en sterk geluidsabsorberende minerale wol. De panelen hebben dus een enorm hoge absorptiewaarde en zijn de ideale manier om onaangename geluiden te dempen en absorberen.

De absorptiegraad varieert van AlphaW 0,9 tot AlphaW 1, afhankelijk van het type paneel je kiest.

Akoestische panelen met fotoprint

Akoestische panelen met fotoprint

Gebruik je panelen als wandpaneel? Dan kun je de ruimte helemaal opfleuren met een fotoprint. Laat je logo drukken op de akoestische wanddecoratie of kies voor een kunstwerk dat de ruimte opwaardeert.

Door gebruik te maken van een fotoprint op je geluidsabsorberende panelen, voeg je extra persoonlijkheid en sfeer toe aan de ruimte en zien de panelen er erg natuurlijk en aantrekkelijk uit!

Naast het gebruik van fotoprints kun je ook kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en materialen. Vorm je akoestische wandbekleding om tot een decoratief statement in iedere ruimte.

Je akoestische panelen meteen bestellen?

Via onze webshop kun je meteen en online je akoestische panelen bestellen. Met de handige calculator bereken je makkelijk hoeveel vierkante meter akoestische materialen je juist nodig hebt. Daarna selecteer je de producten van je keuze en rond de bestelling af. De gemiddelde doe-het-zelver kan deze panelen makkelijk zelf plaatsen!

Liever een op maat gemaakte bestelling plaatsen of wil je de showroom eens bezoeken? Dat kan allemaal! Neem contact met ons op via dit formulier of bezoek onze showroom in Dendermonde!

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand