Baffle: Cotese Moon

Vanaf: 102,00

102,00
Bekijk de opties
  • Enkel in het wit, niet bedrukbaar
  • Geschikt voor grotere ruimtes
  • Plaatsing: afhangend
  • Rechthoek
Wissen
  • 120x30
  • 120x60
Wissen
Offerte aanvragen
SKU: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

Akoestische baffles zijn de ideale oplossing om de geluidsbeleving te verbeteren in ruimtes met een hoog plafond. De baffles worden in de nok van het dak of onder het platte dak gemonteerd. Daar absorberen ze vervelende geluiden die door het plafond worden weerkaatst.

Baffles worden vrijhangend geïnstalleerd en absorberen dus aan iedere zijde geluiden. Dat zorgt ervoor dat akoestische baffles bijzonder efficiënt zijn in het absorberen van geluiden nabij het plafond.

Samenstelling

De akoestische baffles bestaan uit een kern van hoogwaardige minerale wol, afgewerkt met een kwalitatief polyester doek. De kern van de baffles bestaat uit geperste minerale wol. Die samenstelling zorgt voor een goede absorptie van overbodige geluiden die door het plafond weerkaatst worden. Daardoor ontstaat er een aangename akoestiek en geluidsbeleving in de ruimte.

Gebruikstoepassing

Akoestische baffles zorgen voor een betere geluidsbeleving in allerlei types ruimtes en omgevingen. Ze bewijzen vooral hun nut en voordeel in kamers of hallen met hoge plafonds. Daar zorgen ze voor een absorptie van echo en galm in de buurt van het plafond. Zo reduceren ze de hoeveelheid geluid die het plafond weer naar beneden projecteert.

Functioneel design

In sommige gevallen kiezen onze klanten voor een akoestische oplossing die bijdraagt aan de esthetiek van de ruimte. Onze akoestische panelen zijn dan ook perfect te personaliseren en af te werken met hoogwaardige stoffen. Zo passen de akoestische baffles perfect in jouw interieur. In de meeste gevallen zorgen de baffles zelfs voor een meerwaarde in het design van het interieur.

In andere situaties telt vooral de akoestische waarde, zoals bijvoorbeeld in een luide productiehal. Ook hier presteren onze akoestische baffles naar wens. Er kan in dit geval gekozen worden voor minder esthetiek en meer functionaliteit. Zo kunnen de akoestische baffles perfect presteren met een minimum aan design of afwerking. Jij kiest hoe je de baffles wil integreren in jouw locatie, ruimte en workflow.

Bevestiging

Onze akoestische baffles kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo kies je voor een horizontale of een verticale ophanging, afhankelijk van de exacte hoogte van het plafond en de gewenste hoogte van ophanging. Het installeren en bevestigen van de baffles kan snel en makkelijk uitgevoerd worden.

Cotese Baffle Moon zijn verticaal afhangende akoestische elementen die het geluid sterk absorberen. Ze zijn ontworpen om de akoestiek in grotere ruimtes te verbeteren waar verticale systemen nodig zijn. De baffles zijn vervaardigd uit een kern van hard geperste glasvezel dat wit is geschilderd.

Twijfel? Contacteer ons voor gratis advies op maat!

Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand