Akoestische panelen met jouw foto print naar keuze

Artikel toegevoegd op

Ben je op zoek naar een duurzame en stijlvolle manier om je akoestiek te verbeteren? Dan zijn onze akoestische panelen een geschikte oplossing. Je creëert in een handomdraai een aangename en rustgevende akoestiek met een van onze akoestisch wandpanelen.

Kan je een fotoprint zetten op de akoestische panelen

Absoluut, je kan een fotoprint naar keuze op je akoestische wandpanelen laten drukken. Door onze hoogwaardige afwerking met polyester doek heb je de mogelijkheid om je panelen te personaliseren naar wens.

Door te kiezen voor een akoestisch paneel met fotoprint kan je elke ruimte aangenamer laten klinken én een eyecatcher voorzien in elke ruimte.

Wat is een akoestisch paneel met fotoprint?

Akoestische wandpanelen met een fotoprint zijn panelen dat je tegen een wand kan plaatsen en zo het geluid in de ruimte absorberen. Deze absorberende panelen worden gemaakt uit hoogwaardige minerale wol. Door het plaatsen van een akoestisch paneel met fotoprint kan je vervelende geluiden uit een ruimte filteren en een warmere akoestiek creëren. Daarbovenop geef je extra sfeer aan je ruimte.

Waarom een akoestisch paneel plaatsen?

Een ruimte met een onaangename akoestiek kan zorgen voor ergernis en frustratie. Met wandpanelen kan je zo een ruimte rustgevend en aangenaam maken. Je kan zelfs zorgen voor een blikvanger in je ruimte met de talloze mogelijkheden binnen ons assortiment van akoestische panelen.

Heeft een fotoprint effect op de werking van akoestische problemen?

Nee, de fotoprint heeft geen effect op de werking. Door gebruikt te maken van hoogwaardige en duurzame materialen heb je steeds garantie op een goed werkend paneel. Onze akoestische panelen met print zijn dus even geschikt als elk ander akoestisch paneel zonder print uit ons gamma.

Waarvoor kan ik akoestische panelen met fotoprint gebruiken?

Heb je veel gladde oppervlaktes, dan reflecteren deze het geluid terug in de ruimte. Dit kan zorgen voor galm, echo en een onaangename klank. Door het plaatsen van een akoestisch wand- of plafond paneel absorbeer je deze galm en geef je een aangename klank aan de ruimte.

Door te kiezen voor onze kwalitatieve panelen met fotoprint kan je meer doen dan een aangename klank geven aan je ruimte. Je zorgt voor een extra toevoeging aan je interieur. Dit kan zorgen voor een aangename sfeer of misschien wel een leuke herinnering.

Waar kan ik akoestische panelen met fotoprint bestellen?

Hier bij Cotese acoustics kan je de beste kwalitatieve akoestische panelen bestellen met jouw favoriete foto. Afhankelijk van de ruimte kan je kiezen welke panelen je nodig hebt en welk formaat het beste past.

Laat elk paneel een toevoeging zijn aan je woonkamer of kantoor met onze afdrukmogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie, wij helpen je graag verder met al je vragen.

 

 

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand