Akoestische oplossingen op maat voor elk bedrijf

Artikel toegevoegd op

Bent je op zoek naar het verbeteren van de akoestiek van je bedrijf? Dan is Cotese uw eerste keuze voor alle akoestische oplossingen bij slecht geluid. Wij leveren steeds een totaalpakket met eerlijk advies en een oplossing op maat.

Geniet ook van onze jarenlange ervaring binnen de sector en geniet van kwalitatieve akoestische producten om jouw geluid te verbeteren.

akoestiek bedrijf

Verbeter uw akoestiek met Cotese

Cotese is een goede keuzen wanneer je op zoek bent naar een geschikte partner binnen geluidsisolatie tegen galm en geluidsoverlast. Dankzij de ruime ervaring kan je rekenen op een fantastische service van de meting, tot het plaatsen van het akoestisch materiaal.

Wanneer je het geluid wil verbeteren in een ruimte dan hebben we steeds een vaste manier van werken. De stappen die we volgen om er voor te zorgen dat de slechte akoestiek verholpen wordt zijn de volgende.

  • Het uitvoeren van akoestische metingen en trillingsmetingen op locatie door een van onze deskundigen
  • Berekenen hoeveel akoestische isolatie nodig is in elke specifieke ruimte
  • Vakkundig plaatsen van alle akoestische producten op de juiste plek
  • Onze akoestische specialisten voeren tot slot nog een laatste meting uit ter controle

Wanneer je kiest voor beter geluid en meer akoestisch comfort dan doe je dat met Cotese. Wij staan steeds voor u klaar met een goede communicatie en de nodige expertise om ook in jouw bedrijf een goede akoestiek te realiseren.

Bereken je graag zelf hoeveel materiaal je nodig hebt? Dan kan je steeds onze gratis online tool raadplegen om een eerste schatting te krijgen.

Onze verschillende akoestische producten

Wanneer het gaat over het verbeteren van geluid in een ruimte, kantoor of gebouw dan is elke situatie anders. Daarom adviseren we ook steeds om eerste de nodige metingen te laten uitvoeren. Enkel zo kunnen we gebouwen met een slechte akoestiek verbeteren met de nodige geluidsisolatie.

Maak kennis met de kwalitatieve akoestische oplossingen van Cotese die helpen bij het verminderen van geluid en trillingen:

Neem zeker ook eens een kijkje naar alle producten in onze webshop en vindt alle mogelijke oplossingen voor wanden, plafonds en meer.

De voordelen van akoestiek op maat

Wanneer je kiest om de akoestiek te verbeteren in een ruimte dan kies je voor heel wat voordelen. Veel lawaai heeft namelijk een erg negatieve invloed op de werksfeer en de mentale gezondheid.

Door te zorgen voor akoestisch comfort geniet je onder andere van een betere productiviteit op de werkvloer. De concentratie stijgt en de vermoeidheid van de werknemers neemt af.

Wanneer je klanten moet ontvangen kan dit ook een erg positief effect hebben. Zo zullen klanten zich meer op hun gemak voelen, rustiger zijn en een betere en positieve ervaring overhouden aan dit bezoek.

Een goede akoestiek: Onze specialisaties binnen verschillende sectoren

Het plaatsen van geluidsisolatie of akoestische isolatie is anders voor elk type gebouw. Daarom is het goed om te weten wat het beste past binnen jouw sector en wat het meeste aansluit binnen je wensen.

Hieronder vind je een lijst met de verschillende sectoren en mogelijkheden waar we een plaatsing kunnen voorzien:

Zoals je kan zijn zijn we gespecialiseerd in alle bedrijfsoplossingen voor het verbeteren van de akoestiek.

Bekijk hier onze realisaties en referenties

Neem contact op met een van onze akoestische specialisten

De akoestiek verbeteren is vaak een taak waar wat expertise voor nodig is. Door de juiste oppervlakte aan geluidsabsorberend materiaal te voorzien op de juiste plaats kan je elke ruimte aangenamer maken voor iedereen.

Wil je dat elke ruimte voorzien is van een goede akoestische oplossing dan is een expert zeker de juiste keuze. Onze experts voeren professionele metingen uit en kunnen aan de hand van de verzamelde data de juiste keuzes maken voor jouw bedrijf.

Heb je nog vragen over je akoestiek verbeteren? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Wij helpen u graag op weg naar een beter geluid.

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand