Café Daatmet

   Liedekerke    19/01/2018

Zaal

Beschrijving

Het beste café van Liedekerke 2017, een trofee die je niet zomaar verdient !

Daatmet (De houtmarkt), is een gezellig café waar zowel voetbalsupporters, duivenliefhebbers, vaste gasten, buurtbewoners, fietsers en wandelaars zich thuis voelen. Soms staat het café dan ook bol van de bezoekers en barst het van de gezelligheid. Op die momenten merkte je dat het geluid best wel wat gedempt kon worden want de lichte galm in het pand gaf wel enige hinder waardoor gesprekken van zaal naar bar weerkaatst werden en andersom.

Cotese Acoustics heeft hier in samenspraak met de eigenaars beslist de galmwaarde naar 0,6-0,7 seconde te reduceren (beginwaarde 0,9 seconde). Dit maakt dat de geluidsbronnen in de ruimte voor een deel geabsorbeerd worden. Hiervoor worden er panelen aan plafond boven de tafels en bar gehangen. Aan de bar werd er geopteerd voor 2 op maat gemaakte plafondpanelen Cotese Ceilings.

In de zaal was er een technische challenge omdat het plafond houten balkjes bevat. 4 Pikea afhangende plafondpanelen geven hier de nodige overbrugging. Deze panelen werden net onder de balken gehangen. Ook de kleuren van het café werden gerespecteerd (de alu profielen in het zwart en de doeken in een pantone kleur die met de muren en plafonds matcht).

Totale oppervlakte 13 m²
Plafondpanelen Cotese Ceiling - Pikea
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand