Geluid dempen in jouw huis

Artikel toegevoegd op

Het dagelijkse leven vraagt veel van ons. Zo heb je naast je werk ook nog een hoop afspraken na te komen, places to be and people to see. Als je dan thuis komt na een drukke dag verlang je vaak naar rust en ontspanning. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Velen leven in

gezinsverband samen of met huisgenoten die er voor zorgen dat je ook thuis nog een hoop lawaai en geluidsoverlast kan ervaren. Een grote hulp om geluidsoverlast in je eigen huis tegen te gaan is het slim aanbrengen van akoestische panelen.

Creëer een aangename geluidsbeleving in je huis

Om thuis tot rust te kunnen komen en je batterijen weer op te laden, is het best dat je niet te veel extra prikkels moet verwerken. Omgevingsgeluid en lawaai kunnen al snel irriteren en ervoor zorgen dat je totaal niet ontspant. Ook het geluid en de galm die je creëert in de kamer waar je actief bent, kan een aanslag zijn op je oren. Zo maak je bijvoorbeeld lawaai in de keuken met potten en pannen, of in je living met het kijken van een film of het luisteren naar muziek. Door het plaatsen van akoestische panelen in jouw huis kan je ervoor zorgen dat je de ideale geluidsbeleving realiseert in jouw woonvertrekken. De panelen absorberen het geluid en zorgen ervoor dat de vervelende nagalm verdwijnt.

Jouw huis als oase van rust

De dagelijkse rat race heeft een impact op je welzijn. Soms geraak je overweldigd of zelfs uitgeput. Zorg voor een gezonde levensstijl en voldoende relaxatie. Laat jouw huis de plaats zijn waar je er weer helemaal bovenop komt.

Geniet thuis van de rust die je verdient en nodig hebt.

Waar akoestische panelen plaatsen?

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand