Cotese 2.0: tijd voor een grotere plek

Het nieuwe Cotese Acoustics hoofdkantoor
Artikel toegevoegd op

Wij verhuizen

Wat ooit in 2009 als een éénmanszaak begon is ondertussen een uit de kluiten gewassen KMO geworden met 4 divisies en in totaal 20 personeelsleden. Je kan stellen dat het bedrijf op korte tijd uit zijn voegen barst. Er is dus dringend nood aan meer opslag- en kantoorruimte. Eind mei verhuist Cotese dan ook naar een pand dat hier een gepaste uitbreidingsmogelijkheid biedt. Het ligt op dezelfde verkeersader, Hoogveld 16 (ipv 98 A) en biedt een hoge zichtbaarheid met een grotere bezoekersparking. Het pand is zowaar 10 x groter dan de huidige plaats. Er wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal divisies onder één dak te brengen.

Cotese Deco

Momenteel zijn er 2 showrooms, 1 in Schepdaal en 1 in Dendermonde. De grotere showroom op het nieuwe adres zal het mogelijk maken de bezoekers beter te ontvangen.

Cotese Projects

Sinds 2009 gespecialiseerd in de projectmarkt (rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, hotels, kantoren, …).

Servio Projects dat in de zomer van 2017 overgenomen werd en vooral actief is in projectinrichting voor hotels en rusthuizen.

Cotese Acoustics

Deze divisie is gespecialiseerd in het verbeteren van de ruimteakoestiek (galm) en gespreksprivacy (bijvoorbeeld open space kantoren).

Het centraliseren van al deze afdelingen zal ervoor zorgen dat wij nog beter ten dienst zullen staan van de klanten, zowel in de projectmarkt als de particuliere markt. Bovendien bieden er zich nieuwe markten en opportuniteiten aan. Meer hierover de komende maanden….

Offerte aanvragen
Reeds 1m2 van de berekende 3m2 in de winkelmand